четвъртък, 25 октомври 2012 г.

Италиански фаянс за баня – уникалност и качество

Фаянс за баня
Италианската фирма SCARABEO е основана през 1974 г. и първоначално се специализира в производството на фаянсови аксесоари за баня. Благодарение на упоритостта и надеждността на своите продукти, за няколко години компанията здраво завоюва своите позиции както на националния, така и на международните пазари. Високото качество на произвежданите продукти дава възможност на компанията да работи с най-известните международни производители на обзавеждане за баня. 

Постоянното търсене на нови продукти за баня е отличителната черта на компанията, която през годините доказва способността си да следи и удовлетворява променящите се изисквания на пазара. Тази непрекъсната еволюция предопределя въвеждането на нови диапазони за видовете мивки, като компанията вече предлага изключително широка и увеличаваща се гама от фаянсови продукти.
Обзавеждане за баня

Философията на компанията е насочена към фаянсовите мивки.

Фокусира се на банята и посвещава цялата си енергия за създаване на нови модели фаянсови мивки за задоволяване на все по-високите изисквания на потребителите, като същевременно поставя акцент върху качеството – вместо количеството, както и върху уникалността на своите фаянсови продукти за баня.

1 коментар:

  1. италианците си знаят работата, фаянсът за баня е уникално атрактивен

    ОтговорИзтриване