вторник, 20 ноември 2012 г.

Санитарен фаянс

фаянс

Непрекъснато се стремите вашата баня да бъде чиста. Не е нужно да полагате толкова много усилия вече. Колекция Рефлекс на KOLO е практичното решение при избора на фаянс за банята. Благодарение на гладкостта и покритието на фаянса мръсотията се вгражда по-трудно. Чрез фаянсовите продукти на KOLO по-лесно се поддържат чистотата и блясъкът.






фаянс за баня
Благодарение на характеристиките на продуктите на KOLO Рефлекс, санитарният фаянс за баня е много по-лесен за почистване и текущо поддържане. Чистота, хигиена и иновации – това са предимствата, заради които трябва да изберете по-добрия фаянс.

Ето как KO
LO Рефлекс помага на фаянсът да остане чист и бляскав: Стандартните или керамични повърхности са гладки, но само на пръв поглед. В действителност структурата им е богата на порести кухини, които позволяват мръсотията и бактериите да се наслояват.

фаянс в банята
Рефлекс KOLO предлага санитарен фаянс с покритие, което  е много гладко. Капките вода върху покритието лесно се обединяват в по-големи капки, и те се спускат заедно с отмиването на останалите мръсотии. Като резултат фаянсът за баня, както и стъклената повърхност в душ-кабините остават чисти, а банята запазва нов и свеж облик.

Поддръжката на санитарен фаянс с марка KOLO Рефлекс е много проста и лесна - достатъчно е да се използва мека кърпа или гъба. Останали петна от вар или грес също могат да се почистят лесно без използване на допълнителни почистващи препарати.

2 коментара:

  1. фаянс за баня - вече има много странни форми мивките и моноблоковете

    ОтговорИзтриване
  2. готини нови решения на фаянс за баня

    ОтговорИзтриване