вторник, 4 декември 2012 г.

Мозаечни фаянсови плочки

plochki

Магазините за баня показват в шоурумите си сравнително иновативен продукт – мозаечни фаянсови плочки. Тези малки и фини квадратчета, които са в еднакъв цвят или в различни, но подхождащи си нюанси, са невероятен помощник на дизайнерите. При обзавеждането за баня фаянсовите плочки на малки изрязани форми са страхотен акцент, който с добър вкус успешно могат да се съчетават с мебели и аксесоари.








plochki
Мозаечните фаянсови плочки са подходящи и за кухненски помещения. Поставени като гръб на кухненския плот създават невероятен стил и артистичен дизайн. Промоциите или отстъпките предлагани от магазините за баня, правят достъпни мозаечните плочки цени, и са реална възможност да реновирате кухнята си. Даже не е необходимо да махате стария кухненски плот, просто го съчетйте цветово с фаянсовите плочки.



Големите вериги магазини за баня предлагат плочки за баня цени за всеки джоб. Дори не е нужно да се прави компромис с високото им качество, тъй като големите производители предлагат все по-нови колекции плочки за бани. По тази причина по-старите колекции са на достъпни ниски плочки цени.
Мозаечните плочки за бани или кухни са добра алтернатива за обновяване на вашия дом, която ще внесе модерен акцент и лесно може да се съчетава с цветни мебели и аксесоари.

Снимките, които виждате са на фаянсови плочки на испанската компания Aparici.   

Няма коментари:

Публикуване на коментар